Komplett velger Walley som ny betalingsleverandør

Komplett.no og Komplett.se, som inngår i Komplett Group og er Skandinavias største nettforhandler av elektronikk og spillprodukter, innleder et nytt samarbeid med Walley for å oppnå finansieringsvolum innen B2C-segmentet i Norden. Selskapene har en årlig omsetning på over 17 milliarder.

Komplett velger Walley som ny betalingsleverandør

Walleys norske salgsleder Steffan Berg kan fortelle at hele prosessen har vært profesjonell og effektiv hos begge parter, og at Komplett gikk live med løsningen etter planen 02. mai.

- Vi er veldig fornøyde med å kunne samarbeide langsiktig med Komplett, og vi ser frem til å kunne være med å gjøre hele kundereisen for Komplett sine kunder så optimal som mulig. Walley tar sikte på å jobbe med store e-handlere og retailere som ønsker å kontinuerlig optimalisere sine løsninger og tjenester for å sikre seg fornøyde og tilbakevendende kunder, og Komplett er definitivt i den kategorien, sier Steffan Berg, Head of Sales for Walley i Norge.

Videre sier Anniken Nordmo, Head of Financial Services på Komplett Services AS:

«Walley deler vårt sterke kundefokus. De leverer datadreven innsikt med en høy teknisk modenhet. De har vist seg å være en pålitelig partner som forstår våre spesifikke behov og leverer en betalingsløsning som er unik på markedet. Vi ser frem til et langsiktig samarbeid med Walley.»

Om Walley
Walley er en av de største betalingsaktørene i Norden, med 4,4 millioner aktive sluttkunder og 500 nordiske forhandlere, som Stadium, MEDS, K-rauta, Royal design, Byggmax mfl.
Med fleksible betalingsmåter, tilpassede kundereiser og langsiktige partnerskap hjelper Walley forhandlere med å utvide lønnsomheten, skape vekst og lykkes på markedet sitt.

Komplett velger Walley som ny betalingsleverandør

Komplett.no og Komplett.se, som inngår i Komplett Group og er Skandinavias største nettforhandler av elektronikk og spillprodukter, innleder et nytt samarbeid med Walley for å oppnå finansieringsvolum innen B2C-segmentet i Norden.

Skvis.no bytter betalingsløsning til Collector – doblet omsetningen etter en måned

Et godt samarbeid og smidig kassaløsning var noe som stod høyt på listen da Skvis.no lette etter ny betalingsleverandør.